Πλάνο Καριέρας Verway

Πλάνο Καριέρας

Ίσες ευκαιρίες

Ίσες ευκαιρίες για όλους

Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους

Mε την απόφαση να γίνετε συνεργάτης της VERWAY, δημιουργήσατε τη βάση για να ζήσετε με αυτοπεποίθηση και με περισσότερη προσωπική και οικονομική ελευθερία. Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό ορόσημο για την ευχαρίστηση, την ικανοποίηση και τον πλούτο, ανεξάρτητα από το αν αυτό σημαίνει ευέλικτα χρονοδιαγράμματα, προσωπική ανάπτυξη, σταθερό παράλληλο εισόδημα ή μια πραγματική εναλλακτική σταδιοδρομία για εσάς.

Η επιτυχία είναι αυτό που θέλετε ΕΣΕΙΣ να εκπληρώσετε! Είναι η αποστολή μας να προσφέρουμε ένα δυναμικό περιβάλλον, στο οποίο η δουλειά σας ανταμείβεται σύμφωνα με τις επιδόσεις σας και σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε το δυναμισμό σας.

VERWAY σημαίνει πληθώρα ευκαιριών και ισότητας. Δεν έχει σημασία από πού είστε, πόσο ετών είστε ή με πόση γνώση και εμπειρία ξεκινάτε μαζί μας. Αυτό που μετράει είναι το μονοπάτι που περπατάτε. Καθορίστε την επιτυχία σύμφωνα με το δικό σας όραμα και φτάστε εκεί με τους δικούς σας κανόνες. Δημιουργήστε τη ζωή που πάντα θέλατε να έχετε!

Προνόμια

Τα προνόμια των συνεργατών της Verway

Όταν είστε εσείς επιτυχημένοι, είμαστε επιτυχημένοι κι εμείς
 • Μέχρι 30% άμεση έκπτωση για προσωπικές αγορές
 • Μέχρι 22% μπόνους επιστροφής μετρητών για προσωπικές παραγγελίες προϊόντων
 • Μέχρι 20% μπόνους στο ηλεκτρονικό κατάστημα στις τελικές τιμές πελατών μέσω του προσωπικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος VERWAY
 • Μέχρι 43% κέρδος στις άμεσες πωλήσεις
 • Καθημερινές πληρωμές μπόνους στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι VERWAY
 • Μέχρι 39,5% μπόνους μέσω του τζίρου της ομάδας
 • Μέχρι 3,5% ετήσιο μπόνους
 • Μέχρι 150€ Lifestyle μπόνους κάθε τέσσερις (4) εβδομάδες
 • Μέχρι 1.000€ μπόνους αυτοκινήτου κάθε τέσσερις (4) εβδομάδες
 • Λάβετε μπόνους 100.000€ μετρητά για αγορά αυτοκινήτου (χωρίς δεσμευτικούς όρους ή leasing) στο επίπεδο Χάλκινου Προέδρου
 • Με το μπόνους μετόχου της VERWAY έχετε τη δυνατότητα να γίνετε ένας συνιδιοκτήτης της εταιρείας
Εισόδημα

ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Από μία άποψη η απόκτηση εισοδήματος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο σήμερα. Απολαύστε τη μοναδικότητα, την κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη αναλογία τιμής/απόδοσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων VERWAY και απλά συστήστε μας. Ήδη 10 με 20 κανονικοί πελάτες είναι αρκετοί για ένα ελκυστικό εισόδημα μερικής απασχόλησης περίπου 200 έως 500 ευρώ για σας. Το πλεονέκτημα της VERWAY: τα καταναλωτικά προϊόντα συνήθως δημιουργούν υψηλότερο συντελεστή κύκλου εργασιών και μέσω αυτού μια πιο σταθερή αγοραστική συμπεριφορά.

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Επιτύχετε περισσότερα μέσα από την δημιουργία ομάδας και την υποστήριξη της! Έχετε ήδη μια μικρή βάση πελατών και τώρα δημιουργείτε μια δική σας ομάδα πωλήσεων. Δείχνετε στην ομάδα σας πώς μπορούν να κερδίσουν περίπου από 500 έως 3.000 ευρώ το μήνα, διατηρώντας ταυτόχρονα τη δική τους διαχείριση του χρόνου και κερδίζοντας την ευκαιρία για ένα πρόσθετο εισόδημα. Βοηθήστε τους με την απαραίτητη δημιουργία ομάδας και τη δημιουργία επαφών, καθώς και τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό το πρόσθετο εισόδημα θα μπορούσε να είναι το πρώτο σας βήμα προς την αυτό-απασχόληση. η επιλογή είναι δική σας!

ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Ο τομέας των πωλήσεων ανοίγει νέες ευκαιρίες και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Η ενεργός γενιά των συνεργατών της VERWAY είναι το βασικό επίκεντρο εδώ. Χρησιμοποιήστε το δικό σας δίκτυο και αυτό των μελών της ομάδας σας για να επεκτείνετε το δίκτυο των πωλήσεών σας. Ένα εισόδημα που ξεκινάει από 5.000 ευρώ το μήνα και περισσότερο είναι δυνατό! Αποφασίστε ελεύθερα, αν θέλετε να κάνετε τη δεύτερη απασχόλησή σας, κύρια. Με αυτόν τον τρόπο ως αυτοαπασχολούμενος επιχειρηματίας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο και παθητικό εισόδημα.

ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

ΦΤΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Ξεπεράστε κάθε προσδοκία και επίπεδο εισοδήματος. Κανείς δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω, το μόνο εμπόδιο είναι ο εαυτός σας.
Γίνε συνεργάτης
Ηλεκτρονικό πορτοφόλιο

Μπόνους, καθημερινά!

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι – ο προσωπικός σας αποκλειστικός ηλεκτρονικός τραπεζικός λογαριασμός VERWAY

Με την VERWAY, έχει ξεκινήσει για εσάς ένας νέος κόσμος στον οποίο κερδίζετε χρήματα. Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας άμεσα, καθώς οι ημερήσιες πληρωμές μπόνους είναι δεδομένες. Είναι πραγματικά τόσο απλό: Το έξυπνο σύστημά μας σας επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα και απλά τα μπόνους στο ιδιωτικό ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι - καθημερινά!

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας είναι το εικονικό σας πορτοφόλι: μέσω του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού, οι πληρωμές μπόνους μπορούν να πραγματοποιηθούν ως ημερήσιες πληρωμές πολύ πιο γρήγορα από τις κανονικές συναλλαγές. Το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι σας εξυπηρετεί πρώτα απ' όλα να λαμβάνετε πληρωμές, οι οποίες θα εκτελούνται καθημερινά, σύμφωνα με τα προσόντα σας και το σχέδιο σταδιοδρομίας της VERWAY, στον ψηφιακό τραπεζικό σας λογαριασμό.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπό σας του ηλεκτρονικού πορτοφολιού για να τοποθετήσετε παραγγελίες στο κατάστημα VERWAY ανά πάσα στιγμή ή απλά να το μεταφέρετε σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα της επιλογής σας. Η ρευστότητα σας είναι εγγυημένη και μπορείτε να εστιάσετε άμεσα στα βασικά πράγματα: τις συστάσεις και την δημιουργία ομάδας.

Διαφάνεια

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Προκειμένου να τηρήσουμε τις δικές μας προδιαγραφές ποιότητας και διαφάνειας, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη: το ακόλουθο παράδειγμα επεξηγεί πώς κατανέμονται οι αξίες στην εταιρεία.
Τιμή τελικού πελάτη (μικτή): 100,00€
24% ΦΠΑ -> εφορία: 19,35€
Τιμή Τελικού Πελάτη (καθαρή): 80,65€
Μέχρι 30% έκπτωση -> Πωλήσεις: 24,20€
Τιμή Συνεργάτη (καθαρή): 56,45€
Μέχρι 50 % πληρωμή μπόνους -> Πωλήσεις: 28,23€
ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ VERWAY 28,23€
(Παραγωγή, Εξυπηρέτηση Πελατών κλπ.)

ΟΡΟΛΟΓΙΑ

Για την διευκόλυνσή σας, έχουμε συγκεντρώσει και επεξηγήσει μερικούς από τους όρους που χρησιμοποιούνται συχνότερα.

Πρώτες Γραμμές

Οι συνεργάτες τους οποίους έχετε εγγράψει και καταχωρίσει απευθείας μέσω του αναγνωριστικού αριθμού σας VERWAY, το πρώτο επίπεδο συνεργατών κάτω από εσάς

Ομάδα

Όλοι οι συνεργάτες VERWAY κάτω από εσάς θεωρούνται ως μία ομάδα, η ομάδα σας.

Πόντος Καριέρας (CP)

Κάθε προϊόν VERWAY προσφέρει έναν Πόντο Καριέρας (CP). Αυτός ο Πόντος ισούται με την καθαρή τιμή αγοράς του συνεργάτη (χωρίς ΦΠΑ). Παράδειγμα: 1 € καθαρή τιμή προϊόντος ισούται με έναν (1) πόντο καριέρας. Οι Πόντοι Καριέρας αποτελούν τη βάση για τα προσόντα σας στο πλαίσιο του πλάνου καριέρας της VERWAY και πώς μπορείτε να προχωρήσετε στα επίπεδα σταδιοδρομίας. Οι Πόντοι Καριέρας υπολογίζονται μέσω των Ιδίων Εσόδων / ιδίων παραγγελιών και του συνολικού τζίρου, δηλ. των παραγγελιών της ομάδας. Οι Πόντοι Καριέρας από κάθε πληρωμένη παραγγελία (δική σας + ομάδας) υπολογίζονται για τα προσόντα σας. Οι Πόντοι Καριέρας ισχύουν για 28 ημέρες, αρχής γενομένης από τη στιγμή της πληρωμής της παραγγελίας. Η επισκόπηση των Πόντων Καριέρας σας είναι πάντα προσβάσιμη μέσω του ηλεκτρονικού σας πίνακα ελέγχου, Verway Back Office.

Έκπτωση Αγοράς

Κάθε συνεργάτης λαμβάνει μία έκπτωση 20% στην τιμή τελικού πελάτη.


Παράδειγμα:

Τιμή τελικού πελάτη 100€ ΜΕΙΟΝ 20€ (20% έκπτωση = 80€)

Εάν κερδίσετε τουλάχιστον 1.000 Πόντους Καριέρας (CP) εντός 365 ημερών από την στιγμή της εγγραφής σας, η έκπτωσή σας αυξάνεται κατά 10% σε νέα κανονική έκπτωση 30%.


Παράδειγμα:

Τιμή τελικού πελάτη 100€ ΜΕΙΟΝ 30€ (30% έκπτωση) = 70€

Πόντος Μπόνους (BP)

Ένας Πόντος Μπόνους (BP) είναι η αξία που αποδίδεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Παίρνετε πόντους μπόνους με δικές σας παραγγελίες και παραγγελίες της ομάδας. Τα επίπεδα μπόνους του τρέχοντος Επιπέδου Καριέρας σας θα υπολογίζονται μέσω των πόντων μπόνους που έχετε συλλέξει και θα πληρώνονται σε ευρώ. Οι Πόντοι Μπόνους ρυθμίζουν την αναλογία τιμής / απόδοσης και μπορούν να διαφέρουν από τους Πόντους Καριέρας.


Παράδειγμα:

Επίπεδο Καριέρας: Κορυφαίος Πρεσβευτής

Πόντοι Καριέρας: 600 / Πόντοι Μπόνους: 550

Μπόνους Απόδοσης:

8% επί 550 Πόντους Μπόνους = 44€

Ενεργή Κατάσταση

Η ενεργή κατάσταση είναι μια απαίτηση συμμετοχής στο πλάνο καριέρας της VERWAY και στην επιλεξιμότητα πληρωμής μπόνους. Μπορείτε να φτάσετε στην ενεργή κατάσταση από τους 150 CP και μετά. Οι Πόντοι Καριέρας που δημιουργήθηκαν από τις παραγγελίες σας υπολογίζονται για την ενεργό κατάστασή σας για 28 ημέρες, αρχίζοντας από τη στιγμή της πληρωμής. Οι τρέχουσες συναλλαγές και η Ενεργή σας Κατάσταση μπορούν να εμφανιστούν μέσω του ηλεκτρονικού σας πίνακα ελέγχου, Verway Back Office.


Παράδειγμα 1:

Εάν παραδώσετε μια παραγγελία την πρώτη του μηνός με 150 CP, η ενεργή κατάστασή σας ισχύει μέχρι τις 28 του μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτών των 28 ημερών, λαμβάνετε καθημερινά πληρωμή μπόνους σύμφωνα με το τρέχον πλάνο καριέρας VERWAY.


Η ενεργή κατάσταση, καθώς και η επιλεξιμότητα πληρωμής μπόνους, θα χαθούν, αν δεν δημιουργήσετε τα κατάλληλα Ιδία Έσοδα (150CP) μέχρι τις 28/29 του μήνα. Τόσο η ενεργή κατάσταση όσο και οι πληρωμές μπόνους θα αποκατασταθούν, μόλις παραδώσετε τις κατάλληλες παραγγελίες αξίας 150 CP.


Παράδειγμα 2:

Εάν παραδώσετε μια παραγγελία με αξία 100 CP την πρώτη του μηνός, δεν θα έχετε ακόμα ενεργή κατάσταση και δεν θα δικαιούστε πληρωμές μπόνους. Ωστόσο, οι 100 CP θα ισχύουν για επιλεξιμότητα στο πλάνο καριέρας VERWAY μέχρι τις 28 του μήνα.


Εάν παραδώσετε μια άλλη παραγγελία αξίας 50 CP μέχρι την τρίτη ημέρα του ίδιου μήνα, θα έχετ συγκεντρώσει 150 CP Ιδίων Εσόδων (100 + 50 = 150 CP) και επομένως φτάνετε στην ενεργή κατάσταση εκείνη την ημέρα. Οι 50 CP από τη δεύτερη παραγγελία ισχύουν για την επιλεξιμότητα στο πλάνο καριέρας σας μέχρι τις 30 του μήνα (28 ημέρες).


Από 29 και εφεξής, οι 100 CP από την πρώτη σειρά χάνουν την εγκυρότητά τους. Χάνετε την Ενεργή Κατάσταση και δεν δικαιούστε πλέον πληρωμές μπόνους από εκείνη τη στιγμή. Με μια παραγγελία αξίας τουλάχιστον 100 CP, κερδίζετε πίσω την ενεργή κατάσταση. Οι 50 CP από τη δεύτερη παραγγελία χάνουν επίσης την ισχύ τους μετά από 28 μέρες.


Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα έχω πάντα μία ενεργή κατάσταση;

Εάν παραδώσετε παραγγελίες αξίας τουλάχιστον 150 CP ανά 28 ημέρες, θα εξασφαλίζετε πάντα μια ενεργή κατάσταση, καθώς και μια εγγυημένη επιλεξιμότητα μπόνους. Με άλλα λόγια: 365 πληρωμές μπόνους το χρόνο, αφού κάθε μέρα είναι ημέρα πληρωμής!


Για πόσο καιρό ισχύουν οι Πόντοι Καριέρας μου από τις δικές μου παραγγελίες έγκυρες για την Ενεργή Κατάστασή μου;

Οι Πόντοι Καριέρας ισχύουν για 28 ημέρες, αρχής γενομένης από την ώρα της παραγγελίας.


Πού μπορώ να επαληθεύσω την ενεργή κατάστασή μου και τη δική μου επιλεξιμότητα πληρωμής μπόνους;

Μπορείτε να δείτε την ενεργή κατάστασή σας και την επιλεξιμότητα μπόνους σας στην κεντρική σελίδα του ηλεκτρονικού σας πίνακα ελέγχου, Verway Back Office.


Τι συμβαίνει όταν χάνω την Ενεργή μου Κατάσταση;

Κάθε μέρα στις 12 το πρωί, υπολογίζονται τα έσοδα και τα Επίπεδα Καριέρας. Χάρη σε αυτόν τον υπολογισμό, εκτελούνται οι πληρωμές μπόνους για τους συνεργάτες της VERWAY. Οι μη ενεργοί συνεργάτες χωρίς ενεργή κατάσταση δεν λαμβάνουν πληρωμές μπόνους, παρά μόνο όταν επανέλθει η ενεργή τους κατάσταση. Συνιστάται να ελέγχετε τη δική σας ενεργή κατάσταση μέσω του ηλεκτρονικού σας πίνακα ελέγχου, Verway Back Office.

Ιδία Έσοδα

Τα Ιδία Έσοδα βασίζονται σε Πόντους Καριέρας / Πόντους Μπόνους, οι οποίοι δημιουργούνται μέσω των δικών σας παραγγελιών προϊόντων. Προκειμένου να είστε επιλέξιμος για ένα μπόνους, ισχύουν τα ελάχιστα Ιδία Έσοδα (OR) 150 CP / BP. Ανατρέξτε στην Ενεργή κατάσταση.

Συνολικό Εισόδημα

Τα συνολικά έσοδα βασίζονται στο άθροισμα όλων των Πόντων Καριέρας / Πόντων Μπόνους, οι οποίοι δημιουργούνται μέσω των δικών σας παραγγελιών ή των παραγγελιών της ομάδας σας.


Παράδειγμα:

Η παραγγελία σας αξίζει 250 CP και οι τρεις παραγγελίες συνεργατών σας ανέρχονται σε 750 CP. Τα συνολικά έσοδα θα είναι 1.000 CP / BP

Επίπεδο Καριέρας

Στο πλάνο καριέρας της VERWAY, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα σταδιοδρομίας, στα οποία μπορείτε να προκριθείτε. Ανάλογα με το επίπεδο που έχετε φτάσει, θα λάβετε ένα ή περισσότερα μπόνους. Κάθε μέρα το Επίπεδο Καριέρας σας θα υπολογιστεί με βάση τον συνολικό τζίρο (τον τζίρο σας και τον τζίρο της ομάδας σας). Το μπόνους σας θα υπολογιστεί καθημερινά σύμφωνα με το Επίπεδο Καριέρας σας και θα καταβληθεί στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι.

Ενεργή Γραμμή

Κάθε συνεργάτης που εγγράφεται στην ομάδα σας αναφέρεται ως μία Γραμμή.


Εάν, για παράδειγμα, καταχωρίσετε τρεις (3) νέους συνεργάτες με τον δικό σας αναγνωριστικό αριθμό VERWAY, θα έχετε τρεις (3) γραμμές. Όταν οι τρεις (3) συνεργάτες σας εγγράψουν νέους, μπορεί να υπάρχουν τρεις (3) Ομάδες Γραμμής με διάφορους συνεργάτες που έχουν δημιουργηθεί από κάτω.


Μια ενεργή Γραμμή είναι μία που ανεξάρτητα από το βάθος θα έχει τουλάχιστον έναν συνεργάτη με Ενεργή Κατάσταση. Το ποσό των ενεργών Γραμμών είναι σχετικό με τα προσόντα σας στο Επίπεδο Καριέρας στο πλάνο καριέρας της VERWAY.

Ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Κάθε συνεργάτης λαμβάνει το δικό του ψηφιακό πορτοφόλι στον πίνακα ελέγχου (Verway Back Office), το λεγόμενο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι ένας ψηφιακός τραπεζικός λογαριασμός από την VERWAY, στον οποίο μεταφέρεται καθημερινά η πληρωμή των μπόνους σας.


Το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού VERWAY μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγγελίες προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα της επιλογής σας. Οι τραπεζικές μεταφορές είναι εφικτές με ελάχιστο υπόλοιπο 50 ευρώ.


Υπάρχει χρέωση ενός (1) ευρώ για κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα από το ποσό προς μεταφορά.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Από το επίπεδο του Κορυφαίου Πρεσβευτή και μετά, μπορείτε να είστε επιλέξιμοι για το Μπόνους Επιστροφής σε Μετρητά. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνετε μία επιστροφή σε μετρητά μέχρι και 22% επί των δικών σας παραγγελιών προϊόντων (Ιδία Έσοδα).

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
Πρεσβευτής 0 έως 499 0%
Κορυφαίος Πρεσβευτής 500 8%
Κορυφαίος Πρεσβευτής 1000 12%
Χάλκινος Πρεσβευτής 2000 15%
Ασημένιος Πρεσβευτής 3500 18%
Χρυσός Πρεσβευτής 6000 22%

Παράδειγμα

Επίπεδο Καριέρας: Κορυφαίος Πρεσβευτής

Ιδία Έσοδα: 600 Πόντοι Καριέρας και 550 Πόντοι Μπόνους

44€ Μπόνους Επιστροφής σε Μετρητά (8% για 550 Πόντους Μπόνους)

Είστε εντυπωσιασμένοι από τα προϊόντα της VERWAY και τα συστήνετε σε φίλους & συγγενείς, οι οποίοι πραγματοποιούν τις πρώτες τους παραγγελίες στο eshop σας.

Παράδειγμα

Τιμή πώλησης συμπ. ΦΠΑ 750€ (115 πελάτες & 50€ κάθε παραγγελία)
Μείον 30% έκπτωση 525€ (Μικτή τιμή αγοράς)
  441€ (Καθαρή τιμή αγοράς CP/BP)
Άμεσο εισόδημα 225€ (750€ ΜΕΙΟΝ 525€)
συν Μπόνους Επιστροφής σε Μετρητά 35€ (8% σε 441 BP)
Συνολικό Εισόδημα 260€  

(Για την απλούστευση όλων των παραδειγμάτων υπολογισμού: 1 € EK καθαρό = 1 CP/BP)

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Το Μπόνους Απόδοσης (PB) λαμβάνεται από κάθε Κορυφαίο Πρεσβευτή με συνολικό εισόδημα τουλάχιστον 500 Πόντους Καριέρας / Πόντους Μπόνους (CP / BP) και τουλάχιστον 150 Πόντους Καριέρας / Πόντους Μπόνους (CP / BP) Ιδίων Εσόδων (βλ. ενεργή κατάσταση) Το PB είναι Μπόνους Διαφοράς: υπολογίζεται από τη διαφορά μεταξύ του επιπέδου σας PB και του επιπέδου PB των Πρώτων Γραμμών σας - επιπλέον των εσόδων της ομάδας σας. Ισχύει η ίδια κλίμακα με το μπόνους μετρητών (βλ. παραπάνω).

Η Δημιουργία Ομάδας είναι διασκεδαστική και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, αν συστήνετε τη δική σας επιχείρηση VERWAY και δημιουργείτε μια αναπτυσσόμενη και δραστήρια ομάδα πετυχαίνετε:
 • Υψηλά Επίπεδα Καριέρας
 • Περισσότερα Μπόνους για τις προσωπικές παραγγελίες
 • Υψηλότερα Μπόνους Διαφοράς
 • Παθητικό Εισόδημα – ακόμα κι όταν λείπετε σε διακοπές!

Με λίγα λόγια: Το μηναίο σας εισόδημα μεγαλώνει σταθερά μέσω πολλαπλασιαστών!

Χαρίζοντας ευκαιρίες

Χαρίζοντας ευκαιρίες

Έχετε προωθήσει συγκεκριμένες ευκαιρίες και πλεονεκτήματα της VERWAY και έχετε κερδίσει νέους συνεργάτες μέσω αυτών. Τώρα κερδίζετε από την ανάπτυξη των ομάδων σας, δηλαδή κάθε φορά που δημιουργούνται έσοδα. Η ομαδική εργασία και η δημιουργία μιας ομάδας αποτελούν σημαντικό ακρογωνιαίο λίθο για μια μακρόχρονη και βιώσιμη επιτυχία.

Ο υπολογισμός του εισοδήματος στο προηγούμενο παράδειγμα λειτουργεί πάντοτε σύμφωνα με το ίδιο σύστημα:

Οι Πόντοι Καριέρας (CP) συγκεντρώνονται από όλους τους εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των Ιδίων Εσόδων σας, τα οποία θα δημιουργήσουν συνολικό ποσό 4.000 CP. Το ποσό αυτό ισούται με το επίπεδο 18% στο πλάνο καριέρας της VERWAY.

Το Μπόνους Διαφοράς σας εξαρτάται από τα αντίστοιχα επίπεδα της Πρώτης Γραμμής σας και το δικό σας στο πρόγραμμα καριέρας της VERWAY, το οποίο υπολογίζεται από το συνολικό άθροισμα όλων των Πόντων Καριέρας. Το μπόνους είναι μια ποσοστιαία τιμή, η οποία υπολογίζεται από τη διαφορά επιπέδου μεταξύ εσάς και κάθε μιας από τις Πρώτες σας Γραμμές. Το προκύπτον Μπόνους Διαφοράς στη συνέχεια συγκρίνεται με τα αντίστοιχα έσοδα των Πρώτων Γραμμών και τελικά καταβάλλεται.

Βοηθήστε κι άλλους να πετύχουν και θα γίνετε πετυχημένοι κι εσείς οι ίδιοι!

ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ

Το Μπόνους Τρόπου Ζωής ή Lifestyle Bonus, είναι μια ανταμοιβή κινήτρων και καταβάλλεται επιπρόσθετα των άλλων μπόνους. Το ποσό του Μπόνους Τρόπου Ζωής εξαρτάται από το Επίπεδο Καριέρας σας στο πλάνο καριέρας της VERWAY. Το μπόνους δεν είναι δεσμευτικό για συγκεκριμένο σκοπό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως επιθυμείτε! Κάθε φορά που είστε επιλέξιμος για το Μπόνους Τρόπου Ζωής, θα πληρώνεστε.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ
Χάλκινος Πρεσβευτής 2000 (μεγ. 50% από μία Γραμμή) 30€
Ασημένιος Πρεσβευτής 3500 (μεγ. 50% από μία Γραμμή) 50€
Χρυσός Πρεσβευτής 6000 (μεγ. 50% από μία Γραμμή) 100€
Πλατινένιος Πρεσβευτής 7500 (μεγ. 50% από μία Γραμμή) 150€

ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το Μπόνους Αυτοκινήτου σάς προσφέρει την ιδανική λύση για το δικό σας αυτοκίνητο! Πληρώστε τις δόσεις σας ταχύτερα, εάν χρηματοδοτείτε ένα, ή χρησιμοποιήστε το για ένα ολοκαίνουργιο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Η VERWAY σας προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεστε! Το Μπόνους Αυτοκινήτου είναι δικό σας για χρήση (μετρητά) και δεν δεσμεύεται για συγκεκριμένο σκοπό. Το Μπόνους Αυτοκινήτου κατευθύνεται από το επίπεδο που έχετε πετύχει και ανακατανέμεται κάθε 28 ημέρες.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Μάνατζερ / Χάλκινος Μάνατζερ 500€
Ασημένιος Μάνατζερ/ Χρυσός Μάνατζερ 750€
Πλατινένιος Μάνατζερ / Πρόεδρος 1000€
Χάλκινος Πρόεδρος 100.000€ *
* Καταβάλλεται 1 φορά και μετά από 6 διαδοχικούς μήνες στο επίπεδο Χάλκινος Πρόεδρος ή μεγαλύτερο
Ο ενθουσιασμός μεταδίδεται!

Ο ενθουσιασμός μεταδίδεται!

Έχετε κερδίσει επιπλέον συνεργάτες για την ομάδα σας. Τώρα έχετε τουλάχιστον οκτώ Πρώτες Γραμμές με Ενεργή Κατάσταση (150 CP) και έχετε δημιουργήσει 12.500 CP Ομαδικό Εισόδημα ή 10.000 CP Ίδια Έσοδα. Τώρα το Μπόνους Μάνατζερ ενεργοποιείται. Πλέον θα λαμβάνετε από τα έσοδα των Πρώτων σας Γραμμών - χωρίς τα Ιδία Έσοδά σας - ένα μπόνους 3% Μάνατζερ στους 15.200 Πόντους Καριέρας.

Μόλις κάποια Πρώτη Γραμμή σας φτάσει το 22%, τότε εσείς θα λαμβάνετε Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ 7%!

Επιτυχημένος είναι εκείνος που κάνει επιτυχημένους τους άλλους

Βοηθήστε τους συνεργάτες σας να φτάσουν στο επίπεδο 22% και θα λάβετε το Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ του 7%. Το Μπόνους Μάνατζερ δεν θα πληρώνεται πια σε αυτή τη Γραμμή, αλλά ακόμα στις Γραμμές που δεν βρίσκονται στο Επίπεδο 22%. Όσο περισσότερες Γραμμές 22% έχετε, τόσο υψηλότερο θα είναι το ποσοστό των Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ. Παράδειγμα: Έχετε μια Γραμμή 22%, έτσι θα λάβετε 7% σε αυτή τη Γραμμή 22%. Σε δύο γραμμές 22% θα λάβετε ένα Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ ύψους 7,5% για κάθε Γραμμή 22% και ούτω καθεξής. Ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για αναφορά:

ΑΡΙΘΜΟΣ 22% ΠΡΩΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ
1 7,0%
2 7,5%
4 8%
6 8,5%
8 9%
10 9,5%
11+ 10%

ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Από το επίπεδο Ασημένιου Μάνατζερ και μετά θα καταβάλλεται ένα Μπόνους Παραγωγικότητας σε κάθε 22% γραμμή που σχηματίζεται κάτω από τις γραμμές σας 22%. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε αν εσείς υποστηρίζετε άλλα κορυφαία στελέχη κάτω από εσάς και τη δημιουργία τους. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξιμο άτομο για Ασημένιο, Χρυσό ή Πλατινένιο Μάνατζερ στον οργανισμό η Διαφορά Μπόνους Παραγωγής θα καταβληθεί ως έχει.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Από το Επίπεδο Προέδρου και μετά, θα λάβετε ένα μπόνους από 0,25% έως 1,5% σε όλες τις Γραμμές 22%. Αν έχετε κάποιον που είναι επιλέξιμος για Πρόεδρος κάτω από σας, η διαφορά θα πληρωθεί για αυτό.

ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΤΟΥΣ

ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ * ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΤΟΥΣ
250.000 1,0%
500.000 1,25%
750.000 1,5%
1.000.000 1,75%
1.500.000 2%
2.500.000 2,25%
4.000.000 2,5%
6.000.000 2,75%
12.000.000 3,0%
25.000.000 3,25%
50.000.000 3,5%
* μεγ. 50% από 1 γραμμή

Για να δικαιούστε το Μπόνους Έτους, πρέπει τουλάχιστον να είστε Χάλκινος Μάνατζερ. Το χρονικό πλαίσιο επιλεξιμότητας για το Μπόνους Έτους είναι το ημερολογιακό έτος, δηλαδή αρχίζει την 1η Ιανουαρίου και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Επιλέξιμος για πληρωμές μπόνους είναι κάθε Χάλκινος Μάνατζερ ή υψηλότερος, ο οποίος εκπλήρωσε τις απαιτήσεις τον Δεκέμβριο. Η πληρωμή του Μπόνους Έτους θα εκτελεστεί μετά από υπολογισμούς, περίπου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι.

Σε περίπτωση που διαθέτετε έναν συνεργάτη επιλέξιμο για το μπόνους έτους, θα καταβληθεί η διαφορά στα έσοδά του. Παράδειγμα: Έχετε 510.000 CP / BP και μια γραμμή κερδίζει 250.000 CP / BP. Η Γραμμή με 250.000 CP / BP κερδίζει 1, 0% και θα έχετε επιπλέον 0,25% Διαφορά σε αυτό, καθώς και 1,25% για τα υπόλοιπα 260.000 CP / BP. Υπάρχει εγκυρότητα της επιλεξιμότητας από τους Πόντους Καριέρας, παρόλο που τα ποσοστά θα καταβληθούν στους Πόντους Καριέρας.

Πρώτες Γραμμές Χρονικό πλαίσιο επιλεξιμότητας Σταθερό μπόνους έτους
20 x 22% 6 από 12 μήνες επιβεβ. 100.000 €
20 x 22% 6 από 12 μήνες επιβεβ. 100.000 €
20 x 22% 6 από 12 μήνες επιβεβ. 100.000 €

Είστε το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο – γίνετε ένας από τους συνιδιοκτήτες της εταιρείας!

Η VERWAY υποστηρίζει μια εταιρική κουλτούρα βασισμένη στην εταιρική σχέση, καθώς και μια εξαιρετική ιδέα ηγεσίας. Ως εκ τούτου, έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον που βασίζεται σε μια συνεταιριστική δυναμική, η οποία σας επιτρέπει πολλές ελευθερίες μέσω της ιδέας του συνιδιοκτήτη.

Η VERWAY σας ανταμείβει για φανταστική απόδοση και σας κάνει συνιδιοκτήτη μέσω ενός οικονομικού μεριδίου στην επιτυχία της εταιρείας. Όταν πληροίτε την επιλεξιμότητα για το Μπόνους Μετόχου, η VERWAY σας καθιστά επιλέξιμο για ένα μερίδιο μετοχών ένα τοις εκατό της επιτυχίας της εταιρείας. Εάν επιβεβαιώσετε 100 εκατομμύρια Πόνους Καριέρας, είκοσι (20) 22% Γραμμές σε έξι (6) από τους δώδεκα (12) μήνες, θα είστε επιλέξιμος για το Μπόνους Μετόχου. Αυτό το μπόνους μπορεί να αποδοθεί μόνο μία φορά. Όταν πληρούται η επιλεξιμότητα, το μπόνους του έτους ακυρώνεται.

ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ
100 εκατ. Πόντοι Καριέρας * 20 x 22% 6 από 12 μήνες 1% εταιρικά μερίδια **
* μεγ. 50% από μία (1) Γραμμή ** Η απόδοση γίνεται μόνο μία φορά. όταν είναι κατάλληλος για το Μπόνους Μετόχου, ακυρώνεται το Μπόνους του Έτους.
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ

Καθορίστε σωστά τους στόχους σας και εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε το δικό σας όνειρο ευημερίας.
Γίνε συνεργάτης

VERWAY Επίπεδα Καριέρας

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (CP) ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Πρεσβευτής - 0% 0% - - - - - -
Κορυφαίος Πρεσβευτής 500 8% 8% - - - - - -
Κορυφαίος Πρεσβευτής 1000 12% 12% - - - - - -
Χάλκινος Πρεσβευτής 2000 15% 15% - - - - 30€ -
Ασημένιος Πρεσβευτής 3500 18% 18% - - - - 50€ -
Χρυσός Πρεσβευτής 6000 22% 22% - - - - 100€ -
Πλατινένιος Πρεσβευτής 7500 & 6 Ενεργές Γραμμές 22% 22% - - - - 150€ -
Μάνατζερ 12.500 & 8 Ενεργές Γραμμές
ή 10.000 από Ιδία Έσοδα
22% 22% 3% 7% - - - 500€
Χάλκινος Μάνατζερ 25.000 & 8 Ενεργές Γραμμές
ή 17.500 & 8 Ενεργές Γραμμές με 2 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 7,5% - - - 500€
Ασημένιος Μάνατζερ 50.000 & 8 Ενεργές Γραμμές
ή 35.000 & 8 Ενεργές Γραμμές με 4 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 8% 1% - - 750€
Χρυσός Μάνατζερ 100.000 & 8 Ενεργές Γραμμές
ή 70.000 & 8 Ενεργές Γραμμές με 6 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 8,5% 1,5% - - 750€
Πλατινένιος Μάνατζερ 200.000 & 10 Ενεργές Γραμμές
ή 140.000 & 10 Ενεργές Γραμμές με 8 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 9% 2% - - 1000€
Πρόεδρος 375.000 & 12 Ενεργές Γραμμές
ή 262.500 & 12 Ενεργές Γραμμές με 10 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 9,5% 2,5% 0,25% - 1000€
Χάλκινος Πρόεδρος 750.000 & 15 Ενεργές Γραμμές
ή 525.000 & 15 Ενεργές Γραμμές με 11 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 10% 3% 0,50% - 100.000€
Καταβάλλεται 1 φορά μετά από 6 συνεχόμενους μήνες σε αυτό ή ανώτερο επίπεδο
Ασημένιος Πρόεδρος 1.250.000 & 15 Ενεργές Γραμμές
ή 875.000 & 15 Ενεργές Γραμμές με 12 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 10% 3% 0,75% - -
Χρυσός Πρόεδρος 2.000.000 & 15 Ενεργές Γραμμές
ή 1.400.000 & 15 Ενεργές Γραμμές με 13 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 10% 3% 1,00% - -
Πλατινένιος Πρόεδρος 3.000.000 & 15 Ενεργές Γραμμές
ή 2.100.000 & 15 Ενεργές Γραμμές με 14 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 10% 3% 1,25% - -
Επικεφαλής 4.000.000 & 15 Ενεργές Γραμμές
ή 2.800.000 & 15 Ενεργές Γραμμές με 15 Χρυσούς Πρεσβευτές
22% 22% 3% 10% 3% 1,50% - -

Σας φαίνονται απίθανα;

Τα παραπάνω νούμερα μοιάζουν ουτωπικά αλλά είναι προσβάσιμα από όλους! Απλά σκεφτείτε πως στην Ελλάδα η εταιρεία δραστηριοποιείται μόλις από τον Απρίλιο του 2018 και ήδη μετράει εκατοντάδες συνεργάτες με δεκάδες εξ' αυτών στο επίπεδο προμήθειας 22%!

Με νέες χώρες να εισέρχονται στο δίκτυο κάθε μερικούς μήνες οι ευκαιρίες εξέλιξεις είναι απίστευτες!

Δεν είστε ακόμα συνεργάτης της Verway;
Βρείτε έναν συνεργάτη

Μείνετε ενημερωμένοι για νέα και προσφορές